Inspecto d.o.o.
Tvrtka partner. Kontrola kakvoće robe i analize tla

2 min read
By | 05.10.2014

INSPECTO d.o.o. je kontrolna kuća koja se bavi kontrolom kakvoće robe i sirovina u silosima, skladištima i teretnim lukama. Opseg kontrole obuhvaća laboratorijska ispitivanja poljoprivrednih proizvoda, žitarica, uljarica, kao i hranu i hranu za životinje, šećernu repu, tlo i mineralna gnojiva.

Pravni status tvrtke utvrđen je upisom u sudski registar Trgovačkog suda u Osijeku 1.8.1998. godine pod registarskim brojem Tt-00/702-2 i matičnim brojem 030011967.
Inspecto d.o.o. - veliko logoSjedište tvrtke je u Đakovu, ali zbog opsega poslovnih aktivnosti, otvorene su poslovnice i laboratoriji u Osijeku, Valpovu i Slatini. Sa partnerima sa kojima Inspecto ima sklopljen ugovor o kontroli – na lokacijama silosa, skladišta i klaonica uređena su kontrolna mjesta za pregled i nadzor roba i sirovina. Također, tvrtka obavlja terenske poslove kontrole i nadzora robe i sirovina prema nalozima partnera na dislociranim silosima, skladištima i teretnim lukama.

Inspecto d.o.o. je tvrtka koja udovoljava zakonskim zahtjevima i odgovorna je za provedbu svojih djelatnosti u skladu sa sustavom upravljanja ISO 9001, te zahtjevima akreditacija HAA ISO 17025 i HAA ISO 17020. Tvrtka Inspecto d.o.o. je certificirani GAFTA Superintendant, GAFTA Analysts i FOSFA Superintendant član. Laboratorij tvrtke aktivni je član udruge CROLAB – Hrvatski laboratoriji.

Certifikati Inspecto d.o.o.

U okviru svojih djelatnosti tvrtka može ponuditi sljedeće usluge:

  • Kontrola žitarica, uljarica i ulja
  • Kontrola hrane i hrane za životinje
  • Kontrola mineralnih gnojiva, gnojevki i supstrata
  • Kontrola plodnosti tla
  • Kontrola šećerne repe
  • Kontrola svinjskih, goveđih i ovčjih trupova i polovica u klaonicama
  • Kontrola i nadzor robe u lukama
  • Savjetodavne usluge
  • Ovlašteni servis vlagomjera

Inspecto d.o.o. - laboratorij

Za navedene djelatnosti tvrtka posjeduje sva potrebna ovlaštenja Ministarstva poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja, Hrvatske akreditacijske agencije i Državnog zavoda za mjeriteljstvo. Tvrtka Inspecto d.o.o. pridržava se svih propisanih zakonskih regulativa kod obavljanja svojih djelatnosti. Na taj način, tvrtka posluje transparentno i sigurno – što je vrlo bitno za naše partnere, korisnike naših usluga.

Kontakt:

SJEDIŠTE: Inspecto d.o.o., Električne centrale 1, 31400 Đakovo – HR
tel: +385 31 813 479
fax: +385 31 822 146
[email protected]

Više podataka o tvrtki Inspecto d.o.o. na: www.inspecto.hr

Komentiraj

E.mail adresa neće biti objavljena. Zahtijevana polja su označena s *