VI. Savjetovanje voćara, Gruža 2017
Savjetovanje voćara u organizaciji Gruža Agrar, 28.1.2017 godine

1 min read
By | 26.01.2017

U organizaciji tvrtke Gruža Agrar d.o.o., 28.1.2017 u mjestu Gruža (centralna Srbija) održati će se VI. savjetovanje voćara; centralno mjesto za promociju novih tehnologija i praktičnih iskustava u proizvodnji voća, posebice jabuka. Na skupu će biti prezentirano 16 stručnih i znanstvenih predavanja o novim tehnologijama u uzgoju jabuke, a osim jabuke, održati će se i zanimljivo predavanje na temu uzgoja borovnica u hidroponskoj kulturi (predavanje će održati prof. dr. Jasminka Milivojević sa Poljoprivrednog fakulteta u Beogradu).

Glavni logo - gruza 2017

Na skupu, zajedno sa partnerskom tvrtkom Tradeagro d.o.o., iz Tavankuta (Subotica) održati ćemo predavanje naslova: Primjena biostimulatora u modernoj proizvodnji jabuke (izlagač dr.sc. David Gluhić).

Primjena biostimulatora u modernoj proizvodnji jabuke - Gruža 2017

Organizator skupa je tvrtka Gruža Agrar d.o.o, u vlasništvu gosp. Miroslava Nikolića, velikog zaljubljenika u proizvodnju voća. Skup svake godine posjećuje sve više posjetitelja, koji imaju prilika iz prve ruke doznati novosti iz moderne tehnologije proizvodnje voća.

Gruza 2017 - logo organizatora

Program skupa dostupan je na slijedećem linku (klikom na sliku otvara se program skupa u novom prozoru):

Program Gruza 2017 - mala slikaJabuka - Gruza 2017

Komentiraj

E.mail adresa neće biti objavljena. Zahtijevana polja su označena s *